Signerat: Att lära av varandra

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

Det är märklig att se hur barnen blixtsnabbt lär sig de nya mobiltelefonerna vare sig det är en Iphone eller en Androidtelefon.

Förmodligen är det så att någon i klassen är stjärna på det och lär sig telefonen meddetsamma. Han eller hon har nära kamrater som får del av det omedelbart. De i sin tur blir lärare för andra vänner. Snöbollen är i rullning – snart kan alla i klassen det. De som egentligen är ointresserade har inget val. Ingen vill vara utanför.

Föräldrar, far och morföräldrar har något att lära sig. Vi som inte har den förmånen som barnen har,  kanske ändå kan knycka idén. Vi har dessutom insikten att det tar lite tid att smälta allt nytt. Det kanske inte gäller nyheterna på fellingsbro.se men sannolikt för modern teknik.

Några tips på vägen. Om du ser blå text i artikeln du läser i fellingsbro.se så betyder det att det är en länk till mer information. Dubbelklickar du på den så kommer den fram. På samma sätt är det med många bilder.  Dubbelklicka på önskad bild så öppnas en större.

Även du kan vara till hjälp.

 

 

About Elias ben Salem 88 Articles

Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör.
Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet.
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.