Om man vägrar se bakåt och inte vågar se framåt, så måste man se upp

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

Att motsätta sig förändring är lika intelligent som att sluta andas. Håller man på tillräckligt länge så dör man.

Fellingsbroportalen har funnits sedan  1 januari 2009. Som allt annat behöver även den förändras och utvecklas. Den förändringen och utvecklingen har blivit möjlig tack vare att vi nu är fler personer som är intresserade av det skrivna ordet, av kommunikation och inte minst av Fellingsbro socken.

Fellingsbro är en ovanligt rik socken! Rik på intressanta människor, verksamheter och företeelser.

Det är det vi ska visa på fellingsbro.se.

Vi säger skämtsamt till varandra på redaktionen att vi – fellingsbro.se – är världens bästa sockentidning på nätet. Det kan naturligtvis bero på att vi kanske också är den enda. Men det visar i alla fall vår ambitionsnivå.

På fellingsbro.se kommer du bara att kunna läsa om det som sker och finns i hela Fellingsbro socken. Att skriva om vad som händer i den stora vida världen, t ex Lindesberg, sköter andra medier så bra så det tänker vi oss att de ska få fortsätta med i lugn och ro. Fellingsbros sockengränser är gränserna för vårt arbetsområde. Vi gräver så att säga där vi står. Gräset är tillräckligt grönt på den här sidan.

Vår ambition är att vi ska ha något nytt att publicera varje fredag på fellingsbro.se. Kom gärna med tips! De tas tacksamt emot.

Redaktionen för fellingsbro.se kommer att ha sina redaktionsmöten varje torsdag kl 13:00. Vi sitter i vår nya ”sockenstuga” på Bergsvägen. Titta gärna in om du ha vägarna förbi!

Vänligen

Elias

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.