Presentkort från Lindesbergs kommun – Sommargåva Information till ett företag registrerat i Lindesbergs kommun

Lagom till sommaren och semestern får medarbetarna i Lindesbergs kommun en sommargåva. Dels som tack för det arbete som gjorts i den här speciella tiden – men också som ett stöd till det lokala näringslivet.

Lindesbergs kommun har valt att ge gåvan i form av ett presentkort på 300 kronor för att samtidigt kunna bidra till er i det lokala näringslivet. Du som har ett företag registrerat i Lindesbergs kommun och erbjuder varor eller tjänster kan ta emot presentkortet och sedan få ersättning.

Sommargåvan delas ut till medarbetarna med start denna vecka och är sedan giltigt till och med 30 september 2021.

Om du vill ta emot presentkortet kan du ladda ner en affisch och blankett för redovisning.

Har du frågor? Hitta ditt svar på lindesberg.se/sommargava

Ladda ner affisch

Ladda ner blankett för redovisning

About Elias ben Salem 1170 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.