Fotboll vecka 23 Nyckelby IF & FGoIF (Seniorlag)

Bild från Piabay.

Härligt med hjälp att få information till fellingsbro.se. Eva Ahlström säger:

Äntligen börjas det spelas fotboll igen. Här kommer veckans matcher för båda seniorlagen.

Onsdag den 9 juni  klockan 19.00 är det träningsmatch på Idrottsparken mellan FGoIF- GSBK.

Söndag den 13 juni så spelas det Myresjöhus cup.

11.00  FGoIF- Östansjö IF på Idrottsparken
17.00  Nyckelby IF- Ervalla SK på Sörbyvallen i Nyckelby.

Tips till fellingsbro.se

Det är alltid roligt att kunna berätta om vad som händer i Fellingsbro. Sport och Idrott har alltid intresserat väldigt många. Du kan hjälpa tidningen att bli bättre. Berätta gärna från matcherna. Vilket blev resultatet. Utmärkte sig någon. Ta gärna bilder med deltagarnas medgivande. Med andra ord – du kan också bidra till en bättre tidning
tips@fellingsbro.se

About Elias ben Salem 1170 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.