Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Maj månad har anlänt.

Bild: Gunnel Godulf

Den 2 maj blev det en liten utflykt. Det är så fint att djur som förr var otänkbara att få se här på landsbygden nu blir allt vanligare. Nu kan  man få syn på  alpackor och lamor lite varstans. Våren kommer steg för steg men ofta nattfrost så inte så varmt dagtid. Just då kändes det i alla fall att solen värmde men sen svängde det om igen.

Ännu kalla nätter så våren kommer sakta. Trevligt med lite nya invånare i trakten.

Bilder från Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf

About Elias ben Salem 1131 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.