Valborg i Ullergården och Ullermuller

Ullergården – Valborg 

Valborg startar inomhus i Ullergården kl 18:30.med vårtal av Irja Gustafsson, lotteri och gemensamt fika. Ungefär 20:00 tänds brasan.

Ullermuller

Förberedelserna för den årligen återkommande Ullermuller är i full gång. Under Christofer Kärrdahls ledning går man igenom alla moment som måste bli klara i tid. Eftersom Ullemuller växer med alltfler besökare måste parkeringsplatserna ordnas. Marknadsstånden måste få plats. Det är många praktiska frågor som måste lösas såsom toaletter, sittplatser och aktiviteter för barn. Uppslutningen är fantastisk och alla ställer upp med ett leende.

Man siktar på att även i år få ihop Ullersäters matlåda med ett urval av ”härproducerade” varor. Det är delikatesser från närområdet som visar det rika utbudet i socknen.

 

About Elias ben Salem 1170 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.