André Rodin får Fellingsbro Rotaryklubbs RYLA stipendium 2021

RYLA (Rotary Youth Leadership Award) är Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar i åldern 18-30 år. Utbildningen syftar till att ge deltagarna ökad insikt och förståelse kring vad ett aktivt ledarskap innebär för framtidens ledare. Seminariet syftar också till att öka deltagarnas självkännedom och utveckla de egna kompetenserna hos varje person.

I år valdes André Rodin föreslagen av Christine Andersson. André är fotbollstränare i Fellingsbro. Han är glad, positiv och omtyckt av barnen. André jobbar som idrottslärare och på fritidshemmet Raketen. Barnen älskar honom och han är värd att komma i rampljuset. 

Tidigare RYLA-stipendiater i Fellingsbro Rotaryklubb har varit Matilda Rickardsson och Lovisa Ahlgren (2016), Johanna Ekblad (2018), Mark Bannon (2019) och Robert Kayongo 2020.

About Elias ben Salem 1170 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.