Premiär i år för Kulturskolans dag 17 maj med digital konsert i Lindesberg

Från LindeKultur

Måndag 17 maj firas Kulturskolans dag för första gången som ett nationellt och lokalt evenemang. Syftet är att Kulturskolan ska synas och höras. I Lindesberg firas Kulturskolans dag med att Musica Linde ger en digital vårkonsert kl 19:00

Kulturskolan Garnalia i Lindesberg firar Kulturskolans dag med digital vårkonsert med kulturskolans orkester Musica Linde. Solister: Tova Friman (violin), Sara Evertsson (violin) och Astrid Andersson (cello).

Det blir konsert med klassisk musik av Piazzolla, Svendsen, Vivaldi, Bach och Breval samt musik ur filmen ”The Avengers” och ur spelet ”Assasins Creed”.

Hela artikeln från LindeKultur kan du läsa på följande länk

Kulturskolans dag 17 maj

About Elias ben Salem 1170 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.