Öppettider sommaren Lindesbergs kommun

Sommaren är bara en månad bort. Här kommer öppettider i våra verksamheter.

Sedan årsskiftet finns Turistbyrån under den nybildade Kultur och fritidsenheten i Lindesbergs kommun. Mycket har varit annorlunda under året på grund av pandemin men vi kan meddela den glada nyheten att Turistbyrån kommer vara öppen under sommaren. Säsongen börjar efter midsommar och fram till v.33. Marie Nilsson, ansvarig för turism berättar att de kommer hålla öppet måndag till fredag men att allt fortfarande hänger på hur pandemin utvecklar sig. Förra året var det mest nationella turister som besökte kommunen och i år kommer det säkert att se liknande ut. Hon säger: ”Vi har det som efterfrågas, nämligen naturen. Svenskarna vill vara ute, förra året sålde Trangiaköken slut för längtan efter utevistelse var stor.”


Biblioteket och dess filialer kommer att gå över till sommaröppet i juni. Filialerna är sommarstängda under perioden: Fellingsbro 21/6-11/8, Storå och Frövi 21/6- 10/8. Huvudbibliotekets har sommaröppettider från 28/6 till 22/8: Måndag 9-15, Tisdag 12-18, Onsdag stängt, Torsdag 12-18, Fredag 9-15, Lördag och Söndag stängt. Bibliotekspersonalen hälsar: ”Vi hoppas att alla besökare kommer få en trevlig sommar och att vi får möjlighet att ses under lite mer normala former i augusti. Håll koll på våra sociala medier och www.bergslagsbibblan. för att se den senaste informationen.”

För mer information kontakta: Sara Sporre, kultursekreterare, 0581-81145

About Elias ben Salem 1170 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.