Insändare i Nerikes Allehanda om Vårdcentralen

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

Nerikes Allehanda är en väldigt bra tidning men situationen för dagspressen är mycket besvärlig. Distributionskostnaderna har skjutit i höjden men framför allt har annonsintäkterna minskat väldigt mycket då alltfler har gått över till att annonsera på Facebook och Google. Följden har blivit krav på besparingar hos tidningarna vilket tyvärr har lett till att allt fler journalister har fått sluta och därmed har de lokala nyheterna sinat till den grad att allt fler slutar prenumerera på tidningen.

Dagspressen är oerhört viktig i en demokrati. När de styrande missköter sig så behövs den tredje statsmakten för att klart visa detta och kanske ställa de ansvariga vid skampålen.

En lokal tidning har inte vare sig den kapaciteten eller kompetensen som behövs.

Självfallet önskar jag att så många som möjligt fortsätter med Nerikes Allehanda.

I följande länk till en insändare från Fellingsbro kan ni förhoppningsvis kunna läsa och få lite svar på undringar ni har. Det är vad jag förstår en öppen artikel.

Oroande bemanning på vårdcentralerna i Frövi och Fellingsbro

About Elias ben Salem 1131 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.