Patrik Andersson tog Månadens Bild på temat Energi & Ljus

Patrik Andersson tog Månadens Bild på temat Energi & Ljus. Bilden är beskuren men kan ses i sin helhet nedan.

Tack Gunnel Godulf för ditt tips om att Patrik Andersson tog Månadens Bild på temat Energi & Ljus.som

Patrik Anderssons bild från Oppboga där ”kraften finns i vattnet och ljuset i solen” fick flest röster från allmänheten i fototävlingen Fotografera Ditt Lindesberg och är därmed Månadens Bild i mars på temat Energi & Ljus. Patrik Anderssons bild fick 50 av 101 röster.

Den vinnande bilden i fototävlingen Fotografera Ditt Lindesberg – deltävling 3 (mars) på temat Energi & Ljus – två av ledorden i kommunens platsvarumärke ”Lindesberg – Bergslagens själ”.

Fotograf: Patrik Andersson (Oppboga): ”Fotar lite på mina promenader och när jag flugfiskar. Gillar naturen och närheten till vatten. Bilden är tagen nedströms Frötuna kraftstation från storbron Arbogaån kraften finns i vattnet och ljuset i solen även högspänningsledning går långt bort i bakgrunden. Mycket fina fotomöjligheter runt om i Oppboga.”

Du kan läsa hela artikeln från Lindekultur på följande länk.

Patrik Andersson tog Månadens Bild på temat Energi & Ljus,

About Elias ben Salem 1131 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.