Dags för femte omgången i fototävlingen: Fotografera Ditt Lindesberg

BIld av Gerd Altmann från Pixabay

Vad roligt det är att presentera aktiviteter som verkar för att integrera Lindesbergs kommun från norr till söder – väster till öster. Utöver att bara nämna Bergslagen borde man kanske också ta med Västra Mälardalen som belyser den fantastiska mångfald Lindesbergs kommun har. Från Lindesbergs Fotoklubb kommer följande inbjudan.

Vad är det bästa med Lindesberg – en vidsträckt kommun från Kloten i norr till Fellingsbro i söder? Fånga Ditt Lindesberg på bild och skicka in ditt tävlingsbidrag senast 9 maj för att delta i femte omgången av Fotografera Ditt Lindesberg – en fototävling för alla fotointresserade.

Passa på och ta tillfället att visa vad vi kan från denna delen av Lindesbergs kommun.

Det övergripande temat för fototävlingen Fotografera Ditt Lindesberg är kommunens platsvarumärke Bergslagens själ – under de första omgångarna (januari, februari, mars och april) med olika ledord ur kommunens platsvarumärke. I den femte omgången (maj månad) är temat lite mer fritt tolkande av ”Fotografera Ditt Lindesberg”. Vad betyder Lindesbergs kommun för dig? Och hur vill du fånga kommunens själ i en bild? Lämna in ditt bidrag här. Vinnare av Månadens Bild i maj belönas av Besök Linde AB med ett presentkort för två personer till Relaxen på Badhuset Energikällan i Lindesberg.

Fototävlingen Fotografera Ditt Lindeberg arrangeras av två föreningar (Lindesbergs Fotoklubb och Lindesbergs Konstförening), två kommunala verksamheter (Kultur-& fritidsenheten och Kulturskolan Garnalia) samt ett företag i branschen (Elon Ljud & Bild Lindesberg) med stöd av Lindesbergs kommun (Tillväxtförvaltningen), de kommunala bolagen Besök Linde AB, Linde energi AB och LIBO Lindesbergsbostäder samt nyhetskanalen LindeKultur.

Mer information om hur du visar ditt intresse mm får du på länken till Lindekultur.

Temat för femte omgången i fototävlingen: Fotografera Ditt Lindesberg

About Elias ben Salem 1131 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.