Däckbytardag på Motorbolaget lördagen den 10 april klockan 8-15:00

En flygbild på Mekonomen i Fellingsbro
En flygbild på Mekonomen i Fellingsbro

Lördagen den 10 april har vi däckbytardag på Motorbolaget. Mellan klockan 8-15:00 så tar vi hand om skiftet medans ni tar en korv som din-X bjuder på! Titta gärna in i butiken där det alltid finns fina erbjudanden.

Men tänk på att hålla avstånd och endast 5 personer i butiken samtidigt.

Välkomna hälsar Peter med personal


Motorbolaget AB/Mekonomen Bilverkstad
Bergsvägen 12
732 71 Fellingsbro

Tel 0581 620272

About Elias ben Salem 1131 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.