Det blev inte någon kalvdans för älgkalven. Den är upptagen och bortforslad

BIld av Mike Schönhoff från Pixabay

Essingeån fram till gamla bron var under februari frusen. Omkring den 20 februari slog vädret snabbt om till mycket värme – från onormalt kallt till onormalt varmt. Den 7 mars publicerade Kurt Skantz på Facebooksidan bilder från fellingsbro en bild på en älg som hade drunknat. Ryktet spred sig snabbt och många har sett den och reagerat på att den inte har tagits bort.

Foto: Kurt Skantz


Ann-Jeanette Karlsson som tagit bilderna som följer kontaktade flera myndigheter men ingen var intresserade att ta hand om den döda älgkalven. När ingenting hände tog Gunnar Lindström igår kontakt med Nerikes Allehanda. Då reagerade kommunen som idag har kommit till Fellingsbro och forslade bort den. Nerikes Allehandas artikel finns på följande länk Älg låg död vid villaområde. Du behöver ett plus abonnemang för att kunna läsa den.

Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Ann-Jeanette Karlsson

Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Ann-Jeanette Karlsson
Foto: Elias ben Salem

About Elias ben Salem 1131 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.