Arbil livsmedel och presenter startar på Bergsvägen 18 tisdag den 5 november 11.00

Ägaren Dana Akrayi säger: Vi  är väldigt nöjda att få flytta vår affär från Eskilstuna till Fellingsbro. Vi håller på att göra färdig lokalen men på följande bilder kan man se vad vi har att erbjuda. Vi kommer att ha öppet alla dagar 11.00 till 21.00.

Vi önskar  alla hjärtligt välkomna.

Dan Akrayi i egen hög person.

 

Hyllorna är välfyllda.

 

Godis i stora lass.

 

Chips, nötter och läsk – helgen är räddad.

 

Frukt och grönsaker.

 

Kaffe med dopp eller kanske smörgås som kan avnjutas i …..

 

i lilla salongen.

Det kommer också att finnas tobaksvaror och toalettartiklar.

 

 

About Elias ben Salem 1131 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.