​Inbjudan till föreläsning om kreativitet och skapande Anmälan senast 7 december

Onsdag 9 december kl 15:00-16:00 bjuder Region Örebro län in till digital och kostnadsfri föreläsning om kreativitet och skapande med Ina Knutsson. Anmälan senast 7 december till Linda Berg-Ottoson (Region Örebro län).

Skapar du struktur för att kunna uppleva flow? Eller upplever du flöde och strukturen följer med det? Den senaste tidens förutsättningar kanske har tvingat dig att jobba på andra sätt eller så känner du ett behov av att skifta fokus.

Föreläsningen Skapa & Leva vill inspirera dig till att se på din kreativa process med nya ögon och känna av nya behov runt skapandet. Världen är inne i ett stort skifte på flera plan, hur förhåller vi oss till det, som människor och konstnärer? Hur kan vi växa i den här tiden och se till att de förändringar som är på väg att ske i samhället, ger oss en starkare position och högre röst?.

Läs mer på Lindekulturs informationsida

About Elias ben Salem 1022 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.